Contact


Taïs Ferfers
Projectcoördinator AMIF en BONGO! Brussel
GO! Scholengroep Brussel
Oud-Strijderslaan 200
B-1140 Brussel
tais.ferfers@sgrbrussel.be
Tel. +32 (0)473 80 92 01

BONGO! Brussel

BONGO! Brussel biedt creatieve en artistieke activiteiten aan in Brussel met een aanbod dat openstaat voor jongeren van 16 tot 25 jaar die zin hebben om hun Nederlands op een speelse manier te oefenen. Deelname is helemaal gratis. We bieden workshops aan en een quizcircuit.

Het aanbod aan workshops vind je hiernaast. Tijdens zo'n workshop ga je met een groepje van 12 deelnemers aan de slag tijdens 4 opeenvolgende woensdagen aan de slag met een specifieke kunstvorm. Je kan je inschrijven tot 3 dagen voor de start van de workshops, maar kies snel je favoriete thema uit voordat alle plaatsen volzet zijn!

Doe mee aan het quizcircuit met verrassende quizzen vol originele vragen. Ben je een doener, een denker, een creatieveling,…? Zwijgzaam of een babbelaar? Voor ieder wat wils in onze quiz! Je hebt geen speciale kennis nodig, gewoon zin om eens in het Nederlands te quizzen. Schrijf je in met een groepje van 4 deelnemers. Je mag ook een begeleider of leerkracht meebrengen, die mag met jullie mee doen als vijfde groepslid. Je kan je inschrijven tot 3 dagen voor de start van de quiz, maar wees snel want de plaatsen zijn beperkt!

Ben je benieuwd hoe we tot ons promotiemateriaal zijn gekomen en wie daaraan heeft meegeholpen, neem dan een kijkje bij de making-of

Veel plezier!


 

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506