Vacatures


Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

Centra voor Volwassenenopleiding Scholengroep Brussel

CVO Brussel

CVO Brussel is het Brussels centrum voor volwassenenonderwijs van het GO! en heeft 2 campussen: campus COOVI en campus Kaai, allebei in Anderlecht.

campus Kaai biedt drie categorieën van opleidingen aan:

Tweedekansonderwijs voor het behalen van een volwaardig diploma secundair onderwijs en dit zowel binnen de afdelingen handel (meertalig polyvalent bediende, boekhoudkundig bediende, polyvalent verkoper, secretariaatsmedewerker), zorg (jeugd- en gehandicaptenzorg, kinderopvang, zorgkundige) als harde technieken (elektriciteit, PLC-technieker). Na 1 of 2 jaar, en mits het succesvol doorlopen van één van de opleidingen aangevuld met uren aanvullende algemene vorming, kan je een volwaardig diploma secundair onderwijs behalen. Cursisten moeten wel minstens 18 jaar zijn om deze opleidingen te mogen volgen.

Beroepsgerichte opleidingen: (hoefsmid, elektriciteit, PLC-technieker, CAD-tekenaar elektriciteit, boekhoudkundig bediende, polyvalent verkoper, begeleider in (buitenschoolse) kinderopvang, verzorgende, jeugd- en gehandicaptenzorg,  zorgkundige, logistiek assistent). Daarnaast kan je bij CVO Brussel eveneens het attest bedrijfsbeheer behalen.

Een derde categorie omvat het talenonderwijs. CVO Brussel biedt zowel cursussen NT2 (Nederlands voor anderstaligen), Frans als Engels aan.

De modulaire opleidingen kunnen zowel in dag- als avondonderwijs gevolgd worden. Sommige opleidingen worden ook in de vorm van afstandsonderwijs aangeboden. Meer informatie www.cvobrussel.be. Harald De Muynck
is directeur van CVO Brussel - campus Kaaicampus COOVI

campus COOVI heeft een ruim aanbod opleidingen in het volwassenenonderwijs en ligt in een groene omgeving. De campus is goed bereikbaar en in volle expansie. Vorming, opleiding en training worden geïntegreerd aangeboden op het niveau van secundair en hoger beroepsonderwijs en dit in het kader van levenslang en levens breed leren.

campus COOVI heeft een ruim, evenwichtig, gevarieerd, actueel, behoefte dekkend, goed gespreid, vrij uniek en volledig modulair opleidingsaanbod van volledige leertrajecten, binnen een professionele infrastructuur. Het aanbod is gericht op een zeer divers publiek, maar focust tegelijk ook op specifieke doelgroepen. CVO campus COOVI biedt meer dan 30 zeer uiteenlopende opleidingen. Meer info: www.cvobrussel.be 


Katrien Dedobbeleer
is directeur van CVO Brussel - campus COOVI


What do you want to do ?
New mail
Internationlization GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506