Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Vacatures

GO! Adjunct-directeur
Administratief medewerker Financiën

Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

Nieuws van Scholengroep Brussel

Nieuws

Friday, December 9, 2016

'Purple talent' op internaat in COOVI

Jong talent van RSCAnderlecht op internaat bij Scholengroep Brussel

Proximus en RSCA maakten onlangs een promofilmpje van hun jong talent. Het zogenaamde 'purple talent' werd erin geportretteerd, vooral dan hun leven op internaat op een boogscheut van de oefenvelden. Zij leven daar tussen de anderen die er op internaat zitten maar krijgen wel een apart regime, eigen aan hun topsportstatuut. Ook de voeding is specifiek en aangepast. Een samenwerking tussen de diëtiste van RSCA en onze eigen diëtiste van Agape. (Klik op de afbeelding voor het filmpje).
Thursday, December 8, 2016

Agape leverde 20% meer maaltijden in 2016

Centrale keuken van Scholengroep Brussel haalt nieuw record

In 2004 besloot de scholengroep om warme maaltijden niet langer per school te bereiden, maar op een centrale plaats. Daarop werd in een KMO-zone Agape opgericht, de centrale keuken van Scholengroep Brussel die sindsdien een sterke groei, mede omdat gestaag niet enkel binnen, maar ook buiten de eigen scholengroep aan scholen en kinderdagverblijven maaltijden werden bedeeld. Tegenover het jaar ervoor was 2016 goed voor een stijging van bijna 20% van het aantal geleverde maaltijden.
Friday, December 2, 2016

COOVI verzorgt receptie voor 400 internationale prominenten

Stijlvolle ontvangst ter gelegenheid van 104 jaar onafhankelijkheid Albanië

COOVI-leerlingen verzorgden de receptie voor meer dan 400 hooggeplaatste internationale genodigden in de Albanese ambassade naar aanleiding van 104 jaar onafhankelijkheid. De ambassadeur was in de bedankbrief vol lof over de samenwerking en "aangenaam verrast door de vele positieve reacties en lofbetuigingen over de kwaliteit van de ontvangst en meer specifiek over het attente enthousiasme, de passie en het professionalisme van de jonge mensen. Een nieuwe ervaring in de prachtige samenwerking tussen COOVI en de School of Tourism in Tirana."
Thursday, December 1, 2016

College van Directeurs op 3-daags seminarie

Lezingen, contacten met Catalonië en schoolbezoeken in Barcelona

Onlangs trok het College van Directeurs, de directies van de stafdiensten en leden van de Raad van bestuur zich drie dagen terug in Barcelona om er samen te zitten met mensen van de Catalaanse overheid en lokale schooldirecties. Er werden ook een aantal scholen bezocht, opgedeeld volgens de werking van de deelnemende directies. Focus lag daarbij op taalonderwijs (CLIL) en internationalisering, maar ook andere thema's kwamen in de marge aan bod..
Thursday, December 1, 2016

Leerlingen bakken koekjes voor Brussel Helpt

Victor Hortaschool toont solidariteit


De leerlingen van het eerste jaar van GO! Victor Hortaschool in Evere bakten koekjes die ze zelf ook nadien gingen verkopen om met de opbrengst hun steentje bij te dragen aan de solidariteitsactie Brussel Helpt.
RSS
First 891011121314151617 Last
Internationlization GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506