SCHOLENGROEP BRUSSEL

omvat 33 kinderdagverblijven, 38 basisscholen, 17 scholen SO, 5 DKO, 2 Centra Volwassenen-onderwijs, 1 CLB en 1 centrale keuken op 78 domeinen met zo'n 3.200 personeelsleden en ±23.800 leerlingen/cursisten.

Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Vacatures

Directeur Atheneum GO! for Business
Coördinator Plage en milieu

Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

banner

Scholengroep Brussel in actie !

Tuesday, October 10, 2017

Crevits en Vandeurzen lanceren gids in GO! basisschool Etterbeek

Voorstelling nieuwe richtlijnen voor gezonde schoolmaaltijden

Jongeren eten te weinig groenten, te veel vet- en suikerrijke snacks en drinken te veel gezoete dranken. Scholen kunnen op dat vlak het goede voorbeeld geven. Om scholen te helpen om evenwichtige maaltijden samen te stellen, lanceerden ministers Crevits en Vandeurzen een gids met duidelijke richtlijnen over gezonde schoolmaaltijden.

Tuesday, October 10, 2017

Quasi alle leerkrachten en 85% van de leerlingen

Gevolgen staking openbaar vervoer op 10 oktober waren gering

De staking van het openbaar vervoer heeft wel gevolgen gehad, maar het absenteïsme bleef relatief beperkt. De leerkrachten waren overal zo goed als voltallig en uit een rondvraag bij onze 62 instellingen blijkt dat de opkomst voor de leerlingen gemiddeld schommelde rond de 85%.
Thursday, October 5, 2017

Vanhengel en Gatz maken mee lawaai

Saved by the Bell actie op Internationale Dag van de Leerkracht

Iedereen is soms opgelucht als ’s avonds de bel klinkt maar wereldwijd horen 260 miljoen kinderen die schoolbel zelden of nooit. Met Saved by the Bell willen we op de Internationale Dag van de Leerkracht niet alleen de eigen leerkrachten in de schijnwerpers zetten, maar ook alle leerkrachten in de wereld die vaak in moeilijke omstandigheden het beste van zichzelf geven. Om het internationale karakter kracht bij te zetten, werd met 2 scholen in Italië een videoverbinding gemaakt: basisschool Fundacill (eveneens een Unesco-school) in Loreto Aprutino en de basisschool van Castel Frentano. Leerkrachten samen met leerlingen hebben op die manier deze actie over de landsgrenzen heen met elkaar kunnen delen.
Wednesday, September 6, 2017

De Boekenbende aan Huis

GO! BS Balder in promofilmpje

De Boekenbende aan huis is een "voorlees-op-maat-project" van de Brusselse bibliotheken waarbij een voorlezer 5 of 10 weken boeken en verhalen gaat brengen thuis bij de kinderen. Voor het promofilmpje deed men beroep op juf Carine van GO! Basisschool Balder van scholengroep Brussel.

Thursday, August 17, 2017

"Internet, daar begint de pret!"

Leerlingen open en ongezouten over seks in hun leven

Met deze opener begint het artikel van De Standard-journaliste Sarah Van Kersschaever in haar reeks The Summer of Love - 50 jaar later. Zij gaat op onderzoek naar hoe jongeren omgaan en wat hun meningen zijn over seks. Leerlingen van GO! Atheneum Brussel spraken er heel open over en deelden lief en leed op dat vlak.
First 3456789101112 Last
Internationlization GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

OUDER-SCHOOL
SAMENWERKING

Warm, welkom en wederkerig inspiratieboek voor kleuterscholen voor een goede, wederkerige ouder-schoolsamenwerking! Meer.

Brochure SO

De brochure met het volledige aanbod secundair onderwijs vindt u hier

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506