SCHOLENGROEP BRUSSEL omvat 31 kinderdagverblijven, 39 basisscholen, 17 scholen SO, 5 academies van het Deeltijds Kunstonderwijs, 1 school voor buitengewoon onderwijs, 1 Centrum Volwassenen-onderwijs, 1 CLB en 1 centrale keuken op 84 domeinen met zo'n 4.500 personeelsleden en ruim 27.000 leerlingen/cursisten.

Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Vacatures

GO! Adjunct-directeur
Administratief medewerker Financiën

Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

banner

Scholengroep Brussel in actie !

Saturday, April 28, 2018

Gezamenlijke opendeurdag COOVI

Eerste opendeurdag CVO COOVI, COOVI en CLW Castor een succes!

Op 29 april hielden in Anderlecht SO COOVI,  CVO COOVI, CLW Castor en Internaat COOVI voor het eerst een gezamenlijke opendeurdag. Een geslaagde, eerste keer die ondanks het mindere weer toch voor een goede opkomst en heel wat nieuwe inschrijvingen zorgde!

Meer info

Friday, April 27, 2018

Jacky Goris neemt feestelijk afscheid

Ere-algemeen directeur wordt informeel ambassadeur Brussel

In de aula Q van de VUB namen meer dan 400 genodigden afscheid van Jacky Goris. Hij was met zijn 19 jaar de langst 'zetelende' algemeen directeur. Op eigen verzoek was het een afscheidsconcert met muzikale omlijsting door Brussels Synfonietta, jazz-zangeres Helena Fontyn en het koor van Kunsthumaniora Brussel dat samen met alle aanwezigen "De Gedachten zijn Vrij" zongen.

Ministers Vanhengel en Smet hadden nog een verrassing in petto: Jacky Goris kreeg een bronzen Zinneke en werd als informeel ambassadeur opgenomen waar hij vertoeft tussen andere bekende namen als Eddy Merckx, Salvatore Adamo, Paul Van Himst, Pierre Wynants, Vincent Kompany, Toots Thielemans, Henri Vandenberghe en Jacky Ickx.

Wednesday, April 25, 2018

Eerste editie fotowedstrijd Johan Van Steen

Prijsuitreiking en vernissage tentoonstelling in Bozar

Op 25 april werd de eerste Fotografieprijs Johan Van Steen uitgereikt. De jury die bestond uit Tim Dirven, Tamara Berghmans, Viviane Smekens, Luckas Vander Taelen en Kristin Verellen beoordeelden de manier waarop het thema werd gebracht, de creativiteit en de fotografische eigenschappen van de ingezonden foto’s. We ontvingen inzendingen van Atheneum Anderlecht, Academie beeldende kunsten Anderlecht, Luca School of Arts Narafi, Luca School of Arts Sint-Lukas, Rhok Academie, Cvo Coovi, Haute Ecole Libre de Bruxelles, Ecole de photographie Agnès Varda, Acedémie Royale des Beaux-Arts de Bruxelles.

Benoit Desmet won de 1ste prijs, 2de prijs ging naar Simon De Schepper en de 3de prijs was voor Thomas Van Den Bergh. De integrale selectie van de jury wordt samen met foto’s van Johan Van Steen tentoongesteld in Bozar, De expositie loopt nog tot 3 juni. Het publiek krijgt de gelegenheid te stemmen op de foto die later dan de publieksprijs zal krijgen.

Friday, January 5, 2018

Fotografieprijs 'Johan Van Steen'

Fotowedstrijd studenten fotografie Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Op 22 maart 2016 werd Johan Van Steen, student fotografie van CVO Coovi, slachtoffer van de terroristische aanslag in de metrohalte Maalbeek. De scholengroep besliste daarop in overleg met de partner van Johan om voortaan een jaarlijkse fotowedstrijd te organiseren die zijn naam draagt en met als doel de passioneel gedreven student fotografie van Brussel aan te spreken en te motiveren om via fotografie oog te hebben voor waarden en maatschappelijke thema’s en deze op een creatieve manier onder de aandacht te brengen. Thema van de fotoprijs is HOPE.

Meer details en info op de wedstrijdpagina.

Monday, December 18, 2017

Tous Unis: voor de liefde, voor de vrede

Leerlingen Emanuel Hiel maken raplied en bijhorende clip

Leerlingen van het 6de jaar Public Relations hebben een rapnummer gemaakt mét bijhorende clip. Niet zomaar een lied maar een song met een boodschap. Tous Unis: Voor de liefde, voor de vrede is de klinkende titel. Ze schreven het lied om geld in te zamelen voor de Warmste Week. Het project dat ze ermee willen ondersteunen is Child Focus.

12345678910 Last
Internationlization GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap
Scholengroep Brussel in de pers

OUDER-SCHOOL
SAMENWERKING

Warm, welkom en wederkerig inspiratieboek voor kleuterscholen voor een goede, wederkerige ouder-schoolsamenwerking! Meer.

Diversiteit


‘In Dialoog’ is een co-editie van Politeia en VUBPRESS en is verkrijgbaar via deze link.

 

 


Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506