SCHOLENGROEP BRUSSEL omvat 31 kinderdagverblijven, 39 basisscholen, 17 scholen SO, 5 academies van het Deeltijds Kunstonderwijs, 1 Centrum Volwassenen-onderwijs, 1 CLB en 1 centrale keuken op 84 domeinen met meer dan 4.000 personeelsleden en ruim 27.000 leerlingen/cursisten.

Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Vacatures

Architect - medewerker Infrastructuur

Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

banner

Scholengroep Brussel in actie !

Thursday, December 8, 2016

Agape leverde 20% meer maaltijden in 2016

Centrale keuken van Scholengroep Brussel haalt nieuw record

In 2004 besloot de scholengroep om warme maaltijden niet langer per school te bereiden, maar op een centrale plaats. Daarop werd in een KMO-zone Agape opgericht, de centrale keuken van Scholengroep Brussel die sindsdien een sterke groei, mede omdat gestaag niet enkel binnen, maar ook buiten de eigen scholengroep aan scholen en kinderdagverblijven maaltijden werden bedeeld. Tegenover het jaar ervoor was 2016 goed voor een stijging van bijna 20% van het aantal geleverde maaltijden.
Friday, December 2, 2016

COOVI verzorgt receptie voor 400 internationale prominenten

Stijlvolle ontvangst ter gelegenheid van 104 jaar onafhankelijkheid Albanië

COOVI-leerlingen verzorgden de receptie voor meer dan 400 hooggeplaatste internationale genodigden in de Albanese ambassade naar aanleiding van 104 jaar onafhankelijkheid. De ambassadeur was in de bedankbrief vol lof over de samenwerking en "aangenaam verrast door de vele positieve reacties en lofbetuigingen over de kwaliteit van de ontvangst en meer specifiek over het attente enthousiasme, de passie en het professionalisme van de jonge mensen. Een nieuwe ervaring in de prachtige samenwerking tussen COOVI en de School of Tourism in Tirana."
Thursday, December 1, 2016

College van Directeurs op 3-daags seminarie

Lezingen, contacten met Catalonië en schoolbezoeken in Barcelona

Onlangs trok het College van Directeurs, de directies van de stafdiensten en leden van de Raad van bestuur zich drie dagen terug in Barcelona om er samen te zitten met mensen van de Catalaanse overheid en lokale schooldirecties. Er werden ook een aantal scholen bezocht, opgedeeld volgens de werking van de deelnemende directies. Focus lag daarbij op taalonderwijs (CLIL) en internationalisering, maar ook andere thema's kwamen in de marge aan bod..
Thursday, December 1, 2016

Leerlingen bakken koekjes voor Brussel Helpt

Victor Hortaschool toont solidariteit


De leerlingen van het eerste jaar van GO! Victor Hortaschool in Evere bakten koekjes die ze zelf ook nadien gingen verkopen om met de opbrengst hun steentje bij te dragen aan de solidariteitsactie Brussel Helpt.
Sunday, November 27, 2016

Houten Victor Horta-bal op weg naar Messi

Na stunt met houten Horta-fiets, nieuw project van de afdeling 'hout'

De houten bal, ontworpen en volledig handmatig gemaakt in onze GO! Victor Hortaschool gaat van speler tot speler om uiteindelijk bij Lionel Messi te belanden. In de aanloop daarvan is de bal momenteel via Jan Ceulemans en Jean-Marie Pfaff tot bij Enzo Scifo geraakt. De volgende stap wordt een buitenlandse voetbalster. Elke ster tekent de bal, die dan nadien per opbod zal verkocht worden voor een goed doel.
First 891011121314151617 Last
Internationlization GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap
Scholengroep Brussel in de pers

OUDER-SCHOOL
SAMENWERKING

Warm, welkom en wederkerig inspiratieboek voor kleuterscholen voor een goede, wederkerige ouder-schoolsamenwerking! Meer.

Diversiteit


‘In Dialoog’ is een co-editie van Politeia en VUBPRESS en is verkrijgbaar via deze link.

 

 


Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506