GLOEDNIEUW PEDAGOGISCH PROJECT!

Nieuwe basis- en secundaire school in Koekelberg ! Meer.

SCHOLENGROEP BRUSSEL

omvat 36 kinderdagverblijven, 38 basisscholen, 17 scholen SO, 5 DKO, 2 Centra Volwassenen-onderwijs, 1 CLB en 1 centrale keuken op 78 domeinen met zo'n 3.100 personeelsleden en ±23.500 leerlingen/cursisten.

Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Vacatures


Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

banner

Scholengroep Brussel in actie !

dinsdag 30 juni 2015

De Klimpaal loopt voor Nepal

Sponsorloop haalt mooie som op

Basisschool De Wimpel heeft met zijn loop tot op vandaag zo'n 1 370,42 euro aan sponsorgeld opgehaald. Geld dat de kinderen bijeen sprokkelden voor Nepal, dat onlangs zwaar getroffen werd door een aardbeving.
dinsdag 30 juni 2015

Zelfgemaakte COOVI-wijn beter dan commerciële

Meerderheid blindproeverij verkiest zelfgemaakte wijn

Afgelopen schooljaar maakten studenten van het CVO COOVI een wijn op basis van montepulciano-druiven uit Abruzzo, Italië. Elke student kreeg 24 kg druiven mee naar huis samen met gist, een gistemmer en een recept. Op de Zomerhappening werd deze eerste zelfgemaakte wijn gepresenteerd en aan het publiek gevraagd te beoordelen. in een blindproeverij vroegen de studenten de bezoekers van de Zomerhappening om hun voorkeur te geven. De COOVI-wijn werd er naast een Montepulciano d’Abruzzo uit het commerciële circuit geschonken. Het resultaat was verrassend: 56% van de proevers verkozen de zelfgemaakt wijn!

woensdag 24 juni 2015

DCC COOVI wint THX-wedstrijd

'Stormboys' op het podium

Eind mei nam het Distributie Centrum van COOVI (DCC) deel aan een teambuilding activiteit te Wachtebeke. Het evenement werd georganiseerd voor verscheidene firma’s en telde dit jaar zo’n 4.000 deelnemers. Een enthousiaste ploeg van Agapae nam deel onder de naam ‘Stormboys’, kwam, zag en won...
woensdag 24 juni 2015

Basisschool Etterbeek wint met schooltuin

Welkom meneer de egel

Twee klassen 6de leerjaar van Basisschool KA Etterbeek deden mee aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Onder leiding van juf Annick en meester Kristof sloegen zij de handen in elkaar en maakten niet alleen het aankondigingsbord voor de actie, maar gingen nog verder: ze timmerden meteen 5 egelhuisjes in elkaar!
maandag 15 juni 2015

Brouweropleiding CVO COOVI erg populair

Oud-student wint prestigieuze Zythos-prijs

Verschillende jaren op rij zit de brouweropleiding, voluit ‘Technicus in de fermentatieprocessen - Bieren’ van CVO COOVI in Anderlecht in de lift, met lange wachtlijsten tot gevolg. Volgend schooljaar dreigt de opleiding zelfs helemaal uit haar voegen te barsten. Talrijke cursisten, waaronder steeds meer Nederlanders, trotseren de lange wachtrijen op de inschrijvingsdag om te kunnen starten in september.
First 12131415161718192021
Internationlization GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Brochure SO

De brochure met het volledige aanbod secundair onderwijs vindt u hier

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506