NIEUW PEDAGOGISCH PROJECT!

Nieuwe basis- en secundaire school in Koekelberg ! Meer.

SCHOLENGROEP BRUSSEL

omvat 36 kinderdagverblijven, 38 basisscholen, 17 scholen SO, 5 DKO, 2 Centra Volwassenen-onderwijs, 1 CLB en 1 centrale keuken op 78 domeinen met zo'n 3.100 personeelsleden en ±23.500 leerlingen/cursisten.

Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Vacatures

Directeur GO! RHok-academie - Etterbeek
Adjunct-directeur GO! BS De Wimpel - Elsene
Directeur GO! BS Kasteel Beiaard - Neder-Over-Heembeek

Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

banner

Scholengroep Brussel in actie !

woensdag 7 november 2018

Nooit meer oorlog

VUB en GO! herdenken 100ste wapenstilstand

Met dit initiatief wilden VUB en GO! aandacht vragen voor het belang van herinneringseducatie en burgerschap-vorming vanuit een breder kader dan het West-Europees perspectief. De symbolische actie bestond uit planten van papieren klaprozen, symbool van de Wereldoorlog I. Van Scholengroep Brussel namen 17 scholen deel aan de actie. Hoogtepunt was The last Post, gebracht door leerlingen van onze Kunsthumaniora.

donderdag 25 oktober 2018

Atheneum Woluwe ontvangt Chinese leerlingen

Delegatie uitwisselingsstudenten uit Chengdu op bezoek

In april dit jaar werd een uitwisselingsproject met de SHUDE HIGH SCHOOL in Chengdu bezegeld met een "Memorandum of Understanding", in aanwezigheid van minister Vanhengel. Vorige zomer bezochten leerlingen die "Chinese Taal en Cultuur" volgen aan ons Meertalig Atheneum Woluwe, Chengdu en de provincie Sichuan. Onlangs kwam er dan een tegenbezoek van Chinese leerlingen naar Brussel.

dinsdag 16 oktober 2018

Boost voor afdeling Mode & Creatie

Ontwerpster Ilke Cop ambassadeur GO! Kunsthumaniora Brussel

Kunsthumaniora Brussel besloot om kunst en creativiteit te integreren in zijn vernieuwde modeopleiding. Zo zal er hopelijk meer jong talent naar de modeacademies doorstromen wat op zijn beurt de Belgische Mode en het modeonderwijs in Brussel een nieuwe impuls kan geven. Ontwerpster ilke Cop was bereid ambassadeur te worden voor de afdeling Mode & Creatie die ondertussen haar aantal leerlingen zal verdubbelen!

woensdag 26 september 2018

Bijna 100 JFK's beginnen eraan met volle moed

Nieuwe leerkrachten wegwijs gemaakt

Naar jaarlijkse traditie werden op woensdag 26 september zo'n 100-tal JFK's in het Atheneum Brussel verwelkomd door onze AD, Jurgen Wayenberg. JFK's zijn de nieuwe Jonge Frisse Krachten. Het zijn dus leerkrachten die voor het eerst een opdracht kregen binnen onze scholengroep. Beide coördinerend directeurs, Pascal Onderdonk en Erwin De Mulder gaven meer tekst en uitleg, evenals Dries Vandermeersch, directeur van het CLB.

donderdag 20 september 2018

Unesco campus officieel geopend

Volledig vernieuwd complex voor meer dan 1250 leerlingen

Op 20 september werd de nieuwe Unesco campus officieel ingehuldigd in aanwezigheid van Raymonda Verdyck, AB van het GO!, Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck, Julien Meganck, voorzitter van de Raad van Bestuur, Jurgen Wayenberg, AD en zijn voorganger Jacky Goris en Guray Turkistan en Pieter Buggenhout, resp. directeurs van de basisschool en het atheneum. Dit alles mooi opgeluisterd met zwoele songs en muziek van 'eigen bodem', van de Kunsthumaniora. De vernieuwde campus herrees vanuit het gestripte geraamte van weleer. Er huizen nu om en bij de 1.250 leerlingen!

12345678910 Last
Internationlization GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Brochure SO

De brochure met het volledige aanbod secundair onderwijs vindt u hier

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506