Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Vacatures


Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

Nieuws van Scholengroep Brussel

Nieuws

woensdag 24 juni 2015

Zomerhappening CVO COOVI

Opendeurdag met bierfestival en barbeque

Op de Zomerhappening kan men kennismaken met het uitgebreide aanbod aan opleidingen van CVO COOVI met tal van demo’s, infostanden, actieve workshops, tentoonstellingen en wedstrijden en kan men er genieten van randactiviteiten zoals een gastronomische barbecue of de cocktail- en tapasbar.
Praktische info: Zomerhappening CVO COOVI zaterdag 20 juni, 13u tot 20u, E. Gryzonlaan 1, Anderlecht. Meer info op www.coovi.be of via cvo@coovi.be en het nummer 02 526 51 00
maandag 15 juni 2015

Brouweropleiding CVO COOVI erg populair

Oud-student wint prestigieuze Zythos-prijs

Verschillende jaren op rij zit de brouweropleiding, voluit ‘Technicus in de fermentatieprocessen - Bieren’ van CVO COOVI in Anderlecht in de lift, met lange wachtlijsten tot gevolg. Volgend schooljaar dreigt de opleiding zelfs helemaal uit haar voegen te barsten. Talrijke cursisten, waaronder steeds meer Nederlanders, trotseren de lange wachtrijen op de inschrijvingsdag om te kunnen starten in september.
maandag 15 juni 2015

Basisschool De Wimpel bespaart 50% op energie

Budget verschuift naar pedagogische initiatieven

Dat het af en toe loont om de stookinstallaties van scholen beter te monitoren, blijkt uit het verhaal van De Wimpel. Al 4 jaar wordt het energieverbruik van de basisschool in Elsene opgevolgd. En met succes! Dankzij nieuwe aanpassingen daalde het gasverbruik er ondertussen maar liefst met 50%!
maandag 15 juni 2015

Radio Romeo 2de laureaat Koningin Paolaprijs

Freinetschool maakt radio

Woensdag 27 mei heeft Hare Majesteit Koningin Paola in de Serres van Laken de diploma’s uitgereikt van de naar haar vernoemde Prijs voor het Onderwijs. Tweede laureaat langs Vlaamse zijde was Sander Van Hoeck van onze Freinetschool De Klimpaal in Sint-Jans-Molenbeek.
woensdag 18 maart 2015

Leerling Lyceum Martha Somers beste debater

Perfect tweetalig en retorisch talent

Anass El Saïd beste debater

Op de Europese jongerenconferentie in het Europees Parlement won Anass El Saïd van het Lyceum Martha Somers de prijs van de beste debater. Ruim 100 jongeren uit Vlaanderen, Wallonië en Brussel namen aan deel en debatteerden o.a. over jeugdwerkloosheid, de Tobin-taks, genetisch gewijzigde gewassen, de relatie EU-Rusland en de recente ECB-bazooka. EU-parlementsleden Marie Arena, Philippe De Backer en Tom Vandenkendelaere werden geïnterpelleerd over hun visie en hun beleid in het Nederlands en het Frans met simultaanvertaling. Anass profileerde zich als een perfect tweetalige leerling met sterke dossierkennis en retorisch talent.

 

RSS
First 12131415161718192021
Internationlization GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506