Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Vacatures

Directeur Hotelschool COOVI Secundair onderwijs

Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

Nieuws van Scholengroep Brussel

Nieuws

dinsdag 30 juni 2015

Zelfgemaakte COOVI-wijn beter dan commerciële

Meerderheid blindproeverij verkiest zelfgemaakte wijn

Afgelopen schooljaar maakten studenten van het CVO COOVI een wijn op basis van montepulciano-druiven uit Abruzzo, Italië. Elke student kreeg 24 kg druiven mee naar huis samen met gist, een gistemmer en een recept. Op de Zomerhappening werd deze eerste zelfgemaakte wijn gepresenteerd en aan het publiek gevraagd te beoordelen. in een blindproeverij vroegen de studenten de bezoekers van de Zomerhappening om hun voorkeur te geven. De COOVI-wijn werd er naast een Montepulciano d’Abruzzo uit het commerciële circuit geschonken. Het resultaat was verrassend: 56% van de proevers verkozen de zelfgemaakt wijn!

woensdag 24 juni 2015

DCC COOVI wint THX-wedstrijd

'Stormboys' op het podium

Eind mei nam het Distributie Centrum van COOVI (DCC) deel aan een teambuilding activiteit te Wachtebeke. Het evenement werd georganiseerd voor verscheidene firma’s en telde dit jaar zo’n 4.000 deelnemers. Een enthousiaste ploeg van Agapae nam deel onder de naam ‘Stormboys’, kwam, zag en won...
woensdag 24 juni 2015

Basisschool Etterbeek wint met schooltuin

Welkom meneer de egel

Twee klassen 6de leerjaar van Basisschool KA Etterbeek deden mee aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Onder leiding van juf Annick en meester Kristof sloegen zij de handen in elkaar en maakten niet alleen het aankondigingsbord voor de actie, maar gingen nog verder: ze timmerden meteen 5 egelhuisjes in elkaar!
woensdag 24 juni 2015

Zomerhappening CVO COOVI

Opendeurdag met bierfestival en barbeque

Op de Zomerhappening kan men kennismaken met het uitgebreide aanbod aan opleidingen van CVO COOVI met tal van demo’s, infostanden, actieve workshops, tentoonstellingen en wedstrijden en kan men er genieten van randactiviteiten zoals een gastronomische barbecue of de cocktail- en tapasbar.
Praktische info: Zomerhappening CVO COOVI zaterdag 20 juni, 13u tot 20u, E. Gryzonlaan 1, Anderlecht. Meer info op www.coovi.be of via cvo@coovi.be en het nummer 02 526 51 00
maandag 15 juni 2015

Brouweropleiding CVO COOVI erg populair

Oud-student wint prestigieuze Zythos-prijs

Verschillende jaren op rij zit de brouweropleiding, voluit ‘Technicus in de fermentatieprocessen - Bieren’ van CVO COOVI in Anderlecht in de lift, met lange wachtlijsten tot gevolg. Volgend schooljaar dreigt de opleiding zelfs helemaal uit haar voegen te barsten. Talrijke cursisten, waaronder steeds meer Nederlanders, trotseren de lange wachtrijen op de inschrijvingsdag om te kunnen starten in september.
RSS
First 11121314151617181920
Internationlization GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506