GLOEDNIEUW PEDAGOGISCH PROJECT!

Nieuwe basis- en secundaire school in Koekelberg ! Meer.

SCHOLENGROEP BRUSSEL

omvat 36 kinderdagverblijven, 38 basisscholen, 17 scholen SO, 5 DKO, 2 Centra Volwassenen-onderwijs, 1 CLB en 1 centrale keuken op 78 domeinen met zo'n 3.100 personeelsleden en ±23.500 leerlingen/cursisten.

Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Vacatures


Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

banner

Scholengroep Brussel in actie !

woensdag 24 juni 2015

DCC COOVI wint THX-wedstrijd

'Stormboys' op het podium

Eind mei nam het Distributie Centrum van COOVI (DCC) deel aan een teambuilding activiteit te Wachtebeke. Het evenement werd georganiseerd voor verscheidene firma’s en telde dit jaar zo’n 4.000 deelnemers. Een enthousiaste ploeg van Agapae nam deel onder de naam ‘Stormboys’, kwam, zag en won...
woensdag 24 juni 2015

Basisschool Etterbeek wint met schooltuin

Welkom meneer de egel

Twee klassen 6de leerjaar van Basisschool KA Etterbeek deden mee aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Onder leiding van juf Annick en meester Kristof sloegen zij de handen in elkaar en maakten niet alleen het aankondigingsbord voor de actie, maar gingen nog verder: ze timmerden meteen 5 egelhuisjes in elkaar!
maandag 15 juni 2015

Brouweropleiding CVO COOVI erg populair

Oud-student wint prestigieuze Zythos-prijs

Verschillende jaren op rij zit de brouweropleiding, voluit ‘Technicus in de fermentatieprocessen - Bieren’ van CVO COOVI in Anderlecht in de lift, met lange wachtlijsten tot gevolg. Volgend schooljaar dreigt de opleiding zelfs helemaal uit haar voegen te barsten. Talrijke cursisten, waaronder steeds meer Nederlanders, trotseren de lange wachtrijen op de inschrijvingsdag om te kunnen starten in september.
maandag 15 juni 2015

Basisschool De Wimpel bespaart 50% op energie

Budget verschuift naar pedagogische initiatieven

Dat het af en toe loont om de stookinstallaties van scholen beter te monitoren, blijkt uit het verhaal van De Wimpel. Al 4 jaar wordt het energieverbruik van de basisschool in Elsene opgevolgd. En met succes! Dankzij nieuwe aanpassingen daalde het gasverbruik er ondertussen maar liefst met 50%!
maandag 15 juni 2015

Radio Romeo 2de laureaat Koningin Paolaprijs

Freinetschool maakt radio

Woensdag 27 mei heeft Hare Majesteit Koningin Paola in de Serres van Laken de diploma’s uitgereikt van de naar haar vernoemde Prijs voor het Onderwijs. Tweede laureaat langs Vlaamse zijde was Sander Van Hoeck van onze Freinetschool De Klimpaal in Sint-Jans-Molenbeek.
First 12131415161718192021
Internationlization GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Brochure SO

De brochure met het volledige aanbod secundair onderwijs vindt u hier

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506