Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Scholengroep Brussel omvat 33 kinderdagverblijven, 36 scholen basis, 17 scholen SO, 5 in DKO, 2 CVO's en 1 centrale keuken op in het totaal 78 domeinen met zo'n 3.000 personeelsleden en ±23.000 leerlingen/cursisten

Vacatures


Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

banner

Scholengroep Brussel in actie !

Brouweropleiding CVO COOVI erg populair

Oud-student wint prestigieuze Zythos-prijs

Bier is in

 

Bier is al geruime tijd aan een revival bezig. Meer en meer (top)chefs verwerken bier in hun gerechten en hebben een rijkelijk gevarieerde bierkaart. Dat ook de interesse voor de opleiding zou stijgen, is logisch. Het begon ooit met 2 cursisten. Volgend jaar zijn er 8 brouwgroepen van 15 cursisten! Maar zelfs dan zijn de beschikbare plaatsen vlug benomen en groeit de wachtlijst.

 

Oud-cursist wint meest prestigieuze bierwedstrijd

 

De opleiding is niet alleen populair, maar levert ook kwaliteit. Afgestudeerden starten steeds vaker een eigen brouwerij, produceren schitterende bieren en winnen er prijzen mee. Recent nog kaapte oud-cursist, Marc Struyf van Brouwerij Den Triest, de eerste prijs weg op het meest gerenommeerde bierfestival van België, Zythos. Struyf werd na zijn opleiding bij CVO COOVI een gepassioneerd brouwer, gefascineerd door het ingrediënt hop. Sindsdien spendeert hij zijn vrije tijd in de Yakima Valley (VS), het centrum van de hop, en zoekt er nieuwe variëteiten. Hij was al meermaals de eerste om onbekende hopvariëteiten te gebruiken, lang vóór zelfs de grote brouwerijen ze ontdekten.

Internationlization GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Brochure SO

De brochure met het volledige aanbod secundair onderwijs vindt u hier